BYG MED LYD

BAS OG SPREDNING

Højttalere fås i mange forskellige størrelser, og de kan suppleres i et rum af en subwoofer. Den fjerner bassen fra de indbyggede højttalere i loftet eller væggene og leder den ned i subwooferen, så du kan spille højere og får en mere fyldig lyd. Når du placerer indbyggede højttalere i loftet, får du typisk meget større spredning af lyden, end hvis du satte dem i væggen. 

BYG MED LYD

GØR PLADS TIL

Det er vigtigt, at du får trukket de korrekte kabler ud til hvert rum, eller at du muliggør en fremtidig fremføring af kabler. Det sker med etablering af såkaldte tomrør med den rigtige dimension ud til de forskellige rum, hvor der er plads til netværkskabler, antennekabel og højttalerkabler. Der er vi også behjælpelige med, og vi deltager gerne i el-møder med byggefirmaet eller elektrikeren.

BYG MED LYD

KABLER OG FREMTIDEN

Når du integrerer lyd én gang med LydArkitekten, er der tale om modulære, systemuafhængige løsninger, så du i fremtiden kan skifte system uden at skulle føre nye kabler. Generelt arbejder man med en såkaldt stjernefordeling. Det vil sige, at kablerne bliver trukket ud fra et centralt sted i boligen, typisk et teknikrum, som de fleste har i bryggerset, kælderen eller et depotrum.

Læs mere her