HISTORIEN OM LYDARKITEKTEN

VORES MISSION

INDRETNING OG LYD I EN HØJERE ENHED

LydArkitekten er stiftet af Christian Pabst, som er drevet af en passion for at demonstrere, hvordan arkitektur, design og lyd kan gå op i en højere enhed hos virksomheder og i private boliger. Og det kan gøres til priser, der ofte kommer bag på folk, der tror, at indbygning af højttalere i boligen er en meget stor investering. Men som de mange eksempler i LydArkitektens showroom viser, kan der i dag opnås elegante løsninger med integreret lyd af høj kvalitet til fornuftige priser.

UDE OG INDE

DISKRET VELLYD I ALLE RUM

LydArkitekten tilbyder skræddersyet integration af lyd i boligen. Det er både indendørs og udendørs løsninger. Derfor er lyd også det allerførste du oplever, når du besøger LydArkitekten, for allerede ude på p-pladsen spiller et udendørs lydsystem. Her kan du med egne ører opleve, hvordan det er muligt at skabe en behagelig, fyldig udendørs lyd og stadig føre en normal samtale.

VORES DNA

PASSION FOR LYD SIDEN BARNDOMMEN

Christian Pabst har altid været interesseret i lyd og mekanik. Som dreng begyndte han at rode med sin fars båndoptager og pladespiller, og han kunne med tiden godt se, hvor det bar hen, så han blev uddannet radiomekaniker og fik viden om de forskellige typer produkter. ”Jeg har altid haft en passion for at bygge lyd ind i huse og virksomheder så diskret som muligt, og med LydArkitekten vil jeg gerne vise, hvad der kan lade sig gøre i dag med moderne højteknologiske løsninger, der får arkitektur, design og lyd til at gå op i en højere enhed,” siger Christian Pabst. Før han åbnede LydArkitekten, drev han i en årrække HiFi-Klubbens forretning i Hillerød.

LOFT OG VÆG

INDBYGGET LYD

Med LydArkitektens showroom ønsker Christian Pabst, at kunderne med egne øjne og ører skal opleve, hvad der er muligt i dag, når det gælder integration af lyd. Det 200 m2 store showroom er indrettet med forskellige miljøer. Her er både fritstående og indbyggede højtalere med diskrete gitre i væg og loft.

STEALTH

HELT USYNLIGT

Og så er der en fuldspartlet helt glat hvid væg, der viser sig at rumme 12 højttalere inde bagved. Mere diskret bliver lyd ikke, for højtalerne er fuldstændig usynlige, idet deres fronter er spartlet til. Højtalernes frekvens er justeret, så deres lyd bliver optimal gennem et lag almindelig spartelmasse. Hver af de 12 højtalere har en spredningsvinkel på 170 grader, så væggen nærmest giver en surround-effekt i rummet. Og det er bare ét eksempel på LydArkitektens løsninger.

MUSIK I HAVEN ÅRET RUNDT

Hos LydArkitekten kan både private og virksomheder få rådgivning om lyd-løsninger inde og ude. LydArkitekten demonstrerer blandt andet forskellige havesystemer, der kan løfte den udendørs lydoplevelse i både parker, villahaver, p-pladser, gårdhaver og andre steder, hvor private og virksomheder gerne vil forkæle sig selv og deres gæster.

STORT UDVALG OG LØSNINGER

LydArkitekten fører produkter fra en række af verdens førende lydproducenter. Det gælder blandt andet indbygningshøjtalere fra amerikanske Sonance, trådløse højtalere fra engelske KEF, og endelig fleksible højtalersystemer til fra Sonos. Dertil kommer et stort udvalg af Hifi-møbler fra danske Frislev i valgfrie farver og dimensioner, designet til at skjule anlæg og højtalere.