VI ER MED DIG HELE VEJEN

BYG MED LYD

Vi ved, at det at indrette sit hjem er meget personligt. Som boligejer har du typisk investeret mange penge og selvfølgelig rigtig mange timer i dit hjem. Det er derfor vigtigt for os, at din bolig fortsat står i de helt rigtige og optimale linjer, når vi indbygger diskret lyd.VORES UDGANGSPUNKT

INDRETNING OG LYD I EN HØJERE ENHED

Ønsket om at integrere god lyd i boligen opstår ofte i forbindelse med nybyggeri, ombygning eller renovering. Og der er mange måder at gøre det på. Der kan også være vidt forskellige ønsker til lyd i det samme projekt. I nogle rum skal højttalerne måske være helt usynlige, gemt bag en spartlet malet overflade, mens de i andre rum skal integreres i væg eller loft, men have synlige gitre. Måske vil du etablere en hjemmebiograf med skjult eller synligt surroundsystem, og så er det også stadig populært med flotte, synlige gulvhøjttalere, der indgår i indretningen som selvstændige designelementer. Derudover er der alle mulighederne for lyd udenfor – i terræn, haven, på terrassen, i orangeriet og ved jacuzzien.

DU ER ALTID VELKOMMEN

BESØG OS OG OPLEV MULIGHEDERNE

Et projekt begynder typisk med et besøg i LydArkitektens 200 m2 store showroom, hvor de forskellige muligheder for at integrere lyd i boligen demonstreres i en række miljøer. Hvis du bliver overrasket over, hvor mange muligheder, der egentlig er, er du langt fra den eneste. Det kommer bag på de fleste, hvordan det på utallige måder er muligt at få arkitektur, indretning og lyd til at gå op i en højere enhed.

Værktøjer til planlægning og styring af projekter

En god og solid projektplan er fundamentet for en succesfuld gennemførelse af projekter.

BYG MED LYD

ET BESØG I BOLIGEN FORBEDRER PROJEKTET

Hvis det drejer sig om en nybygning, kan en byggetegning give os tilstrækkelig information, men hvis det handler om en ombygning, er det en fordel, at vi kommer på besøg i din bolig og selv danner os et indtryk af muligheder og eventuelle begrænsninger, så vi undgår at anbefale løsninger, der ikke kan lade sig gøre i praksis.

HÅNDVÆRK I SÆRKLASSE

ÆSTETIKKEN KAN TILPASSES

Når vi kender din bolig og de rammer, lyden skal integreres i, kan vi skære det store udvalg til og præsentere dig for de mest relevante løsningsmuligheder. I LydArkitekten ved vi, hvor meget æstetikken betyder. Nogle mennesker foretrækker rundt design, mens andre bedst kan lide kvadratiske eller rektangulære former. Næsten uanset hvilke stil-præferencer, du har, kan vi imødekomme dem i designet. For eksempel kan indbyggede højttalere udstyres med både runde og firkantede diskrete gitre. Efter vores møder og besøg hos hinanden præsenterer vi dig for vores forslag til en løsning, der i videst muligt omfang tager hensyn til dine behov og ønsker og samtidig afspejler de praktiske forhold, der gør sig gældende i din bolig.

DU BESTEMMER OMFANGET

SAMT HVOR MEGET VI SKAL STÅ FOR I PROJEKTET

Det er forskelligt fra projekt til projekt, hvor meget LydArkitekten deltager i det praktiske arbejde med at realisere projektet. Vi er meget fleksible. Vi har vores egen snedker og vores egen maler og kan således stå for hele projektet som totalentreprenør. Men vi samarbejder også gerne med kundens egne håndværker, hvis det for eksempel er en ombygning. Det er nu engang nemmere, at elektrikeren tager højttalerkablerne med, når alle kablerne skal trækkes rundt. Det vigtigste for os er, at du kommer i mål med dit projekt på den bedst mulige måde for dig.

Læs mere her

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN

Selv de mindste detaljer har stor betydning. Specielt for vores kunder og dermed også for os. Dette uanset om det drejer sig om små eller store projekter, nybyggeri, ombygning eller renovering. Vores mission er at opfylde dine drømme.

BYG MED LYD

SYSTEMLØSNINGER