Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Din fortrydelsesfrist på 14 dage starter når du har modtaget varen - når den er lagt i din postkasse, når den efter aftale med dig er lagt i et skur eller lign. eller når den er afleveret på din arbejdsplads. Er varen lagt i en pakkeboks hvor du skal afhente den, starter din fortrydelsesfrist først, når du har afhentet den i pakkeboksen. 

Ønsker du kun at returnere enkelte varer fra din ordre, gør vi opmærksom på, at du kun vil få den enkelte vares pris retur, og dermed ikke mulige fragtomkostninger. 

Der er ingen fortrydelsesret på varer, som møbler produceret på bestilling. 

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail info@lydarkitekten.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til LydArkitekten ApS at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til LydArkitekten ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

LydArkitekten ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. 

ERHVERV:

- Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato.

- Ved reklamationer står køber selv for udgifterne til returnering af varen til      LydArkitekten ApS, hvor der vurderes om produktet ombyttes, repareres eller krediteres.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

LydArkitekten ApS
Maglebjergvej 13
2800 Kongens Lyngby
TLF: +4540700090

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.